Tromsø Fuglehundklubb ønsker alle velkommen til årets siste høyfjellsprøve. Samtlige partier går på Ringvassøya i området rundt Skogsfjordvatn. Det er oppmøte begge dager kl 09:00 på parkeringen på Grønnliskaret før man kommer til Sportellet. Se vedlagt bilde og kart / kjørerute.

Samtlige hunder må ha bufebevis, og det kan bli tatt stikkprøver av bufebevis, vaksinasjon og sjekk av stambok. I VK må deltakerne ha med seg apportrype. Bruk hundepose og ta opp etter hunden ved oppropet og parkering. 

Meld fra på e-post om du må trekke hunden. Det er tre hunder på venteliste i VK og disse bør få beskjed tidligst mulig om det blir ledig plass. Partilister for søndag følger vedlagt.

 

Dommerne tar premieutdeling når partiet kommer tilbake til bilene. Da vi har fått over dobbelt så mange deltakere på prøven enn det vi har hatt tidligere på seinprøven i oktober, kan det bli nødvendig å etterlevere forpremier til enkelte deltakere.

Vi ønsker å få tilsendt bilder fra partiene, og av hunder og fører som oppnår premie. Royal Canin er sponsor på prøven og ønsker også tilsendt bilder. 

Bilder kan sendes på e-post til  eller som MMS til 909 85 909 og 928 62 500.

 

NKK representant er Bjørn Moten Baardvik, tlf. 952 10 535

Prøveleder er Per-Anton Berg, tlf. 900 42 000, e-post 

 

Knækk å brækk, som danskene sier..... ( på norsk er det ønske om hell og lykke 😊 )