Opprop samtlige dager er på parkeringen i Telegrafbukta / Folkeparken. Adresse Kvaløyvegen 32. På lørdag og mandag er det opprop kl 08:00 og på søndag 08:30.

 

Samtlige påmeldte til prøven har fått plass. Husk å ha med bufebevis, vaksinasjonsattest og registreringsbevis. VK deltakere må ha med apportrype. Ta med hundepose og plukk opp etter hundene. Dettte gjelder også parkering ute ved terrengene. Vi gjør oppmerksom på at det kan være rein i terrengene, muligens også sau. Uhell må for all del unngås.

 

Partiene er trukket, men det kan bli endringer helt frem til opprop. Dersom det oppdages feil bes det om tilbakemelding på e-post snarest mulig.

Møt opp og svar på oppropet, eller få noen andre til å svare for deg dersom du selv ikke møter. Prøveledelsen tar ikke ansvar for dette.  Premieutdeling vil bli foretatt av dommerne når partiet kommer tilbake til bilene. 

 

Prøven gjennomføres i tråd med FHI´s og FKF´s anbefalinger vedr. Covid-19, og deltakerne bes om å følge de til enhver tid gjeldende retningslinjer. : https://www.fuglehundklubbenesforbund.no/

 

NKK representant er : Edgar Henriksen, tlf. nr. 905 78 325

Prøveleder er : Per-Anton Berg tlf. nr. 900 42 000, e-post:   

 

Vi håper på tre fine dager i terrenget og ønsker alle lykke til.

 

Vennlig hilsen prøveleder.

 

 

 

Opprop ved det røde huset på parkeringen i Telegrafbukta kl 08:00 på lørdag og mandag. kl 08:30 på søndag.

 

Partilister samtlige dager : https://drive.google.com/file/d/1CiNGH-r6_2lbzL3A5JzkNZZceI6z77L0/view?usp=sharing