Det er ingen endringer på fredag kl 14:00 i VK, og ventelisten er som tidligere. Partiene i UK / AK på lørdag har kun en mindre endring, og berørte har fått beskjed. 

 

Været skaper utfordringer. Regnet har tatt vekk mye av snøen, og elvene er usikre. Samtlige dommere får med seg redningsline i tilfelle uhell. Har nylig fått rapport fra Brensholmen. Det er fritt for snø på myrene, men i skogen er det snø som gjør at man må ha med seg ski eller truger. Dette gjelder med stor sannsynlighet også VK i Tromvik. På  Gamnes tilsier føret  at man bruker ski, men dette kan endre seg. Dommerne tar en avgjørelse før partiet starter om man skal ha på seg ski eller gå på beina.

 

Vi anbefaler at i tillegg til ski, har man med seg truger og alternativt fottøy som for eks. gummistøvler. Ta også godt med klær med dere da været er utfordrende.

 

Husk å ha med hundepose og plukk opp etter hundene når dere parkerer bilen og i nærområdet. Dette er meget viktig og vi risikerer å miste terrengene dersom dette ikke overholdes.

 

Ønsker alle lykke til på prøven, eller "knæk & bræk» som danskene sier :-)

 

Prøveleder