På grunn av liten påmelding ved ordinær påmeldingsfrist, og i tillegg vanskeligheter med å skaffe nok dommere, blir det kun VK på lørdag, og følgelig ikke CACIT på denne prøven. Det blir to kvalitetspartier på lørdag og søndag, og et på mandag. Alle som har meldt seg på innen ordinær påmeldingsfrist får plass på prøven, se deltakerliste. Det er noen få ledige plasser i tillegg. De som havner på venteliste får fortløpende beskjed på e-post.

 

Prøvens sekretariat / hovedkvarter er på Sydspissen Hotell. Adressen er : Strandvegen 166, 9006 Tromsø.

Da det er begrenset parkeringsplass ved hotellet blir det opprop ved parkeringsplassen i Folkeparken / Telegrafbukta  ca 850 m fra sekretariatet.  Adresse opprop: Kvaløyveien 32, 9013 Tromsø. 

Her blir det satt opp partilister og servering av kaffe fra ca 07:40. Det er toalett i folkeparken et par hundre meter sør for parkeringen, og mulighet for lufting av hund. NB ! Bruk pose og plukk opp etter hunden. Det er søppelkonteiner ved parkeringen.  Opprop samtlige dager er kl 08:00. Husk å ta med reg. papirer, vaksinasjonsattest og bufebevis. VK deltakere må ha med egen apportrype.

 

Det blir jegermiddag lørdag kl 20:30 på Sydspissen Hotell.  De som ønsker å være med på middagen betaler kr 250,- innen mandag 19. august til TFK konto 6420.05.16484 eller Vipps 504703. Merk betalingen med navnet ditt på Vipps.

 

Meny er lammesteik  buffé med mye godt tilbehør, og kaffe etter maten. Prisen er sponset av TFK, og det er nok mat. Hotellet har alle rettigheter, og det er mulig å kjøpe øl eller vin til maten. Etter middagen blir det premieutdeling.  (ca kl. 22:00 ) Vi håper at flest mulig melder seg på til middag, og ønsker alle velkommen.

 

Prøveleder : Per-Anton Berg, e-post : 

 

Deltakerliste pr. tirsdag 13. august. Send e-post til prøveleder dersom det oppdages feil.

Link til deltakerliste pr. tirsdag 13. august:

https://drive.google.com/file/d/1zApRix__d-5U_ryQM2_2QI7bdDsAJ6iM/view?usp=sharing