Tromsø Fuglehundklubb arrangerer høyfjellsprøve, Tromsø Polar Cup 24. til 26. august med CACIT.

 

På lørdag er det to VK-kval partier og tre UK/AK partier. På søndag er det VK finale med CACIT og tre UK/AK partier, og på mandag to UK/AK partier. Det blir benyttet terreng på Kvaløya og Ringvassøya. Ordinær påmeldingsfrist er 9. august. Ved overtegning blir det trekning av deltakerne som er påmeldt innen ordinær frist. Venteliste blir satt opp. Det er utvidet påmeldingsfrist til 16. august. I den rekkefølge som påmeldingen kommer settes man på ordinær partiliste dersom det er plass, eller på venteliste dersom prøven er fulltegnet. Ved utvidet frist gjelder det først til mølla . . . 

 

Prøvens sekretariat / hovedkvarter er på Sydspissen Hotell. http://www.sydspissenhotell.no/  Her blir det jegermiddag lørdag kveld med premieutdeling. Påmelding til middag med betaling til TFK senest torsdag 15. august da hotellet trenger tid til innkjøp av mat. Vi kommer tilbake med opplysning om meny og pris.

 

Overnatting : TFK har avtale med Tromsø Camping i tillegg til Sydspissen Hotell. Hotellet har rom med en, to, eller tre senger. Mer info på hotellets hjemmesider. Tromsø Camping har på grunn av byggeaktiviteter begrenset antall hytter. TFK har avtale på Tradisjonelle hytter til spesialpris kr 1.150,- pr døgn. Normalpris er kr 1.350,- https://tromsolodgeandcamping.no/overnatting/tradisjonell_hytte/  Det forutsetter at deltakerne bestiller direkte hos Mats Andersson på mobil 950 68 243 eller e-post :    og opplyser om at dere deltar på TFK´s jaktprøve. Vi anbefaler deltakerne å være tidlig ute og bestille overnatting.

 

 

Vel møtt.