Tromsø Fuglehundklubb starter opp et nytt unghund kurs for eiere med fuglehunder i alderen 7 til 20 måneder. Målgruppen er motiverte fuglehundeiere som ønsker å stille sin hund på jaktprøve i unghund klassen vinteren 2018. Det er en stor fordel om eierne har lært sine hunder sitt og kom(innkalling) og har som MÅL å få jaktprøvepremiert sin hund.

Kurs ledere:
Stein Martinsen med engelsk setter, Ronny Jørgensen med irsk setter, Per Johnny Skjæran med breton og Ole Ingebrigtsen med pointer. Samtlige er ivrige jegere og jaktprøvedeltakere som har ført frem hunder til Norsk Jaktchampionat og en rekke gjeve titler som Vinner av Artic Cup, Vinner av Sølvhunden og Trippelprøven på Kongsvold, NM Vinter vinner og NM Lag vinner både vinter og høst og en lang rekke med premier i de ulike klassene.

Vårt bidrag vil være teori og praksis for hvordan vi har lyktes med våre fuglehunder fra unghund stadiet og frem til den voksne og erfarne jaktprøvehund.

Ingen av oss praktiserer store mengder dressur på våre hunder, men vi er nøye med detaljer og lederskap og dette ønsker vi å dele med dere på noen kurskvelder med oppstart tirsdag 09.01.18 kl 19:00 i vårt klubblokale på Tromsdalen Camping. Det bllir 5 kurskvelder med teori og ringdressur, en felttur i små grupper og avslutte med delktakelse på TFK klubbmesterskap som er planlagt lørdag 10.02.18.

Kursavgift: Medlemmer kr. 250,- ikke medlemmer kr. 500,-  

Har du lyst til å være med send en e-post til eller ring mob 911 82 350 og fortell litt om deg og din hund så kommer vi tilbake med nærmere informasjon om kurset.