ESstand

Tromsø Fuglehundklubb starter opp et nytt unghund kurs for fuglehunder i alderen 7 til 20 måneder. Målgruppen er motiverte fuglehundeiere som ønsker å stille sin hund på jaktprøve i unghund klassen våren 2017. Det er en stor fordel om eierne har lært sine hunder sitt og kom(innkalling) og har som MÅL å få jaktprøvepremiert sin hund.

Kurs ledere:
Stein Martinsen med engelsk settere, Ronny Jørgensen med irsk settere, Per Johnny Skjæran med bretoner og Ole Ingebrigtsen med pointere. Samtlige er ivrige jegere og jaktprøvedeltakere som har ført frem hunder til Norsk Jaktchampionat og en rekke gjeve titler som Vinner av Artic Cup, Vinner av Sølvhunden og Trippelprøven på Kongsvold, NM Vinter vinnere og NM Lag vinnere både vinter og høst og en lang rekke med premier i de ulike klassene.

Vårt bidrag vil være teori og praksis for hvordan vi har lyktes med våre hunder fra unghund stadiet og frem til den voksne og erfarne jaktprøvehund.

Ingen av oss praktiserer store mengder dressur på våre hunder, men vi er nøye med detaljer og lederskap og dette ønsker vi å dele/lære dere på noen kurs kvelder med oppstart tirsdag 10.01.17 som avsluttes med en felttur/klubbmesterskap i marka 11.02.17.

Kursavgift: Medlemmer kr. 250,- ikke medlemmer kr. 500,-  

Har du lyst til å være med send en e-post til eller ring mob 911 82 350 og fortell litt om deg og din hund så kommer vi tilbake med nærmere informasjon om kurset.