Premierte i finalen med dommerne Jørn Tore Karlsen og Sverre Andersen.
Premierte i finalen med dommerne Jørn Tore Karlsen og Sverre Andersen.

Tromsø Polarcup ble en suksse både for deltakere, dommere og arrangementskomiteen. Det ble utdelt 78 premier på 230 starter. Mange av premiene var av øverste valør.

Tfk sine medlemmer tok storeslem i VK finale og lyktes meget godt i kvalitet. 2 VK hunder utmerket seg med å ta premie alle dager. Disse 2 ekvipasjene hadde til sammen 18 fuglearbeid i løpet av helga. (P) Jimsrypa's Kitty hadde 11 av disse og (IS) G. Tjikkom hadde 7. Denne enorme prestasjonen førte til at (P) Jimsrypa's Kitty ble belønnet med 2VK m/CK fredag, 2VK m/ CK Lørdag og under finalen fikk hun 1 VK m/CACIT. IS Tjikkom fulgte opp med 1VK fredag, 1VK m/CK Lørdag og 2VK i finalen. 2 sterke prestasjoner som undertegnede og Jim Theodorsen er utrolig stolte av. (ES) Mikkelfjellet's Racing Charm til Kai Morten Arnesen hadde også 1VK fredag og Lørdag, i finalen var han også nær på lykkes. Fikk en stand som rype letter utenfor jaktbar hold.
I Kvalitet var det flere hunder som gjør seg spesielt bemerket nemlig (ES) Jentefjellet`s Wilma  e/f Benn-Jøran Jenssen med 2x1. UK og en 2.UK og dermed klart prøvens beste UK hund. Ikke ukjente Jens A Jensen som er faren til Benn-Jøran fikk på 2 starter 1 og 2. pr. UK. Det må også nevnes at alle tre unghundene fra Kennel Vanntindes fikk 1. pr. UK. Ørnevatnets Love m/fører Are Salomonsen fikk på to starter 2x1. AK, vi gratulerer ekvipasjene.
 

Benn-Jøran med sin far  Jens A Jensen
Benn-Jøran med sin far Jens A Jensen

Som prøveleder må jeg få takke komiteen som gjorde sine ting utmerket. Uten dem hadde jeg nok ikke kommet i mål. Så takk til Wiggo Ditlefsen, Elin Berglund, Stein-Arne Paulsen, Jan Tor Johansen og Gunnstein Bakland.
Vi må takke alle dommerne som gjorde en kjempeinnsats for oss. Det var bare storfornøyde deltakere. Vi i komiteen gjorde et godt valg av finaledommer.  Sverre Andersen og Jørn Tore Karlsen som utførte sin dommergjerning med stor profesjonalitet. De var eksepsjonelt gode.
Så må vi takke våre sponsorer våpen Andresen med forpremier fra Royal Canin og Jobb og fritid med råtassprisen som ble vunnet av Vanja Andersen. Partiet hadde mistet en hund i slipp og Vanja hjalp til å lete. Oppe på en kant/stup tok hun av seg skiene for å kunne se utfor kanten. Plutselig kom det en vindrosse og tok tak i skiene som fløy ut av hendene hennes og strake veien utenfor stupet. Måpende ble hun stående å se på at skiene seilte så fint utfor kanten og ble liggende utilgjengelig for alle. Hun måtte ta bena fatt og komme seg ned til veg og skiene var tapt. For øvrig fikk hun 3 AK hunden sin (P) Fugledes Petite samt RÅTASS-prisen.
Det var godt med ryper i alle partier, og noen partier hadde i overmål mye. Det ble rapportert om over 1000 fugl i noen partier, eventyrlig. Mulig vi må prøve å fange litt fugl og sette den ut sørpå.
Med en nykomponert arrangementskomite må vi si oss fornøyd med arrangementet. Vi fikk mange nye VK deltakere som blir å gjøre seg bemerket i tida framover. Værgudene hadde også på vårt parti, slik at vi kom til dekket bord med mye fugl og til dels snill fugl.

Prøveleder Tromsø Polarcup vinter
Ronny Jørgensen