ESstand

Vi er fire erfarne jaktprøvedeltakere med lang fartstid i sporten som ønsker å kjøre et unghund kurs for fuglehunder i alderen 7 til 20 måneder. Målgruppen er motiverte fuglehundeiere som ønsker å stille sin hund på jaktprøve i unghund klassen våren 2016. Det er en stor fordel om eierne har lært sine hunder sitt og kom(innkalling) og har som MÅL å få jaktprøvepremiert sin hund.

Vårt bidrag vil være teori og praksis for hvordan vi har lyktes med våre hunder fra unghund stadiet og frem til den voksne og erfarne jaktprøvehund.

Ingen av oss praktiserer store mengder dressur på våre hunder, men vi er nøye med detaljer og lederskap og dette ønsker vi å dele/lære dere på noen kurskvelder i januar/februar som avsluttes med en helgetur i marka før første jaktprøve starter medio februar.

Hvem er vi:
Stein Martinsen med engelsk settere, Ronny Jørgensen med irsk settere og Ole Ingebrigtsen og Wiggo Ditlefsen med pointere. Alle har vi deltatt på jaktprøver høyfjell og skog rundt om i landet og alle har vi lyktes svært godt med våre hunder. En av oss er fase I og II instruktør og jaktprøvedommer, og samtlige har ført frem hunder til Norsk Jaktchampionat. Blant oss finnes vinner av Sølvhunden på Kongsvold, NM Vinter vinnere og NM Lag vinnere både vinter og høst og en lang rekke med premier i de ulike klassene.

Kursavgift: Medlemmer kr. 250,- ikke medlemmer kr. 500,-  

Har du lyst til å være med send en e-post til og fortell litt om deg og din hund så kommer vi tilbake med nærmere informasjon om kurset.