GORDONSETTER VALPER FRA KENNEL STETINDEN

OI 13.11.12

GS ValperMor til valpene er Ardecks Miss Connie som vant topptreff sør 2006 tidlig i karrieren og som senere har fått 1UK. 3 UK. 1 AK. 2 AK. 3 AK. Og 2 VK . På utstilling har hun 1 BK. Dette er Connies 4 kull og sannsynligvis hennes siste. Hun har avlet sunne og friske hunder som er gode jakthunder som også har utmerket seg på jaktprøver. Connie er godkjent avlstispe og elite hund i Norsk gordonsetter klubb.

Valpenes far er Blåstøytens Pelle som ble årets unghund GS cup vinter 2012. 2x1 UK. 4x2 Uk. Og 3x3 UK. På utstilling har han VG. Pelle er godkjent avlshannhund i Norsk gordonsetter klubb.

Både Connie og Pelle har gjennom sine starter på jaktprøve dokumentert viltfinneregenskaper godt over gjennomsnittet (som gir 100 i index), De har en samlet viltfinner index på 219. Samlet HD index er 221 som også er bra over gjennomsnittet for rasen. Innavlskoeffisienten for kombinasjonen Connie og Pelle er på 0,00 (fem generasjoner). Når foreldrene i tillegg er trivelige og avbalanserte uten kjente sykdommer, er dette valper jeg har stor tro på som jakthunder.

SE NETTSIDE FOR MERE INFO. WWW.STETINDEN.NET

Selges kun til jaktprøveinteresserte og jegere. Se forøvrig generell info til venstre i menyen.

Ved interesse for valp etter dette kull eller spørsmål ta kontakt med Atle Steinbakk TLF: 97730459.