Kennel Ramfløydalen`s har paret sin Elitehund Ln's Pointmann Lady med
N SE UCH Karacanis Noah. Det forventes robuste hunder med meget godt gemytt, topp jaktlyst og eksteriør, gode poter og pels.
Begge hundene er HD og sykdoms frie.

Kennel Ramfløydalen`s har oppdrettet Norgesmestere Høyfjell, Arctic-cup vinner, norske og svenske jakt og utstilling championer.
 Kennelen har bidratt til å fremme mange av de Norske pointerne, med det som kalles “Tromsøblodet”. Kennelen har videre mottatt Agnes Delphin's Oppdretterpris.

Parring er fullført i uke 6. 2018. Valper forventes å være leveringsklare i uke 23, i begynnelsen av juni måned. Dette er en perfekt tid på året for å motta din nye jakthund. Valper ønskes primært solgt til jegere og jaktprøvefolk.

Valpene selges ferdig registrert, vaksinert og id-chippet. Standard kjøpekontrakt fra NPK. Det legges opp til oppfølging av valpekjøperne, med blant annet valpesamling og felles kostnadsfrie trenings/jakt samlinger de 2 første sesongene, så yngre uerfarne/ kjøpere er også hjertelig velkomne til å ta kontakt.

Kort beskrivelse av hundene:

  • Elitehund Ln's Pointmann Lady
    Litt om Valpenes mor; Lady er en mellomstor tispe med et herlig gemytt mot andre hunder og folk. Hun er en meget pen og stolt hund, med stor kapasitet på jakt. Lady ble importert av kennelen, fra Danmark. Se stamtavle for mer info. Hun er premiert på jaktprøve høyfjell og utstilling. Lady er sykdoms-og HD-fri B. Hun er en svært rolig og omsorgsfull tispe, som forventes å gi valpene en god oppvekst.
  • N SE UCH Karacanis Noah
    Litt om valpenes far; Noah er en kraftig og meget rasetypisk pointer. Han er en svært enkel hund å eie og har vært rolig i hus fra han var valp. I marka går han godt i alle typer terreng, og holder god kontakt. Noah er premiert både på skogsfugl og høyfjells prøver, samt utstilling. Noah har linjer fra de beste norske og europeisk pointere, se stamtavle for mer info. Noah er sykdoms-og HD-fri A.

Kontakt

Oppdretter oppfordrer alle til å ta kontakt på telefon eller mail for utfyllende informasjon om parringen, og interessen for valper.

Kennel Ramfløydalen`s kan kontaktes på:
Svein A. Andresen
Telefon: +47 97698226
Mail: