TFK's  CACIT-prøve 30 -31.august 2008 11.08.08

Tromsø fuglehund klubb ønsker alle hjertelig velkommen til årets høstprøve 30. - 31. august. Grunnet lite påmeldinger i alle klasser vil det bare bli en 2 dagers prøve og ikke 3 dagers. Alle prøveterrenger er på Ringvassøy med festhuset i Dåfjord som hovedkvarter/sekreteriat.

 

TFK's CACIT-prøve 30 -31.august 2008

11.08.08

 

Tromsø fuglehund klubb ønsker alle hjertelig velkommen til årets høstprøve 30. - 31. august. Grunnet lite påmeldinger i alle klasser vil det bare bli en 2 dagers prøve og ikke 3 dagers.. Alle prøveterrenger er på Ringvassøy med festhuset i Dåfjord som hovedkvarter/sekreteriat. Det skal være godt med ryper i alle terreng, i vinter så hadde vi 18 fuglearbeid i VK-finalen.

Deltakeren betaler sin påmelding over nettbank, bankgiro eller annen innbetalingsmåte, og må på betalingen oppgi hundens registreringsnummer, klasse og ønsket startdag(er) i tillegg til når hunden sist fikk 1AK eller VK premie (gjelder kun VK).
Dersom fører er en annen enn eier, må en også oppgi fører. Overnatting er på RIL-huset og festhuset i Dåfjord. Deltakerne må selv ha med flatseng, liggeunderlag, sovepose og mat. Dusj og
kokemuligheter er det også.
Jegermiddagen blir på festhuset i Dåfjord kl. 2100.
Ta kontakt innen 20. august for påmelding til
jegermiddag samt bestille overnatting.

Påmeldingsfrist for prøven er mandag 4. august.

Påmelding over nettbank eller bankgiro. Startavgift:
UK/AK kr. 375,- og VK 425,- pr. hund/dag.
Startavgiften betales til kontonr: 6420 0516484.
Husk å oppgi riktig betalingsinformasjon slik det står beskrevet over.

Kontaktperson og prøveleder: Ronny Hartviksen,  mob 410 05 461
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Mer info om prøven kommer etter hvert på www.tfk.no

Disse sidene er beskyttet av Lov om opphavsrett.
©www.tfk.no