Grillfesten Onsdag 29.06.11

SN/OI 29.06.11

Said og Jenny griller Foto Arthur AuneGodt oppmøte på Grillfesten til Tromsø Fuglehundklubb som fant sted i fjæra på nedsiden av veien ved elva i Finnvika. Været var langt bedre enn forventet så dette ble riktig så trivelig for de oppmøtte.

Said og Jenny grillet årets Kvalbiff som smakte fortreffelig, samt pølser og hamburger til både store og små. Gratis is og brus til de minste slo godt ann og barna så ut til å storkose seg.

Bålkaffe ble det også, og praten gikk livlig rundt bålet.

 

 

 

Jimsrypas Prince eiere Fredrik og Elisabet Foto Arthur AuneMaten var nyyydelig Foto Arthur AuneEtter hvert fant Ole Ingebrigtsen fram apportrypa og tre hunder klarte apportbeviset på forskjellig vis. Tvangsapportøren som var første man ut hadde ikke veldig lyst til å "lete" etter rypa, men straks han fikk ferten av den ble den straks plukket opp og perfekt avlevert til fører. Nr to som var lystapportør hadde nesten ikke tid til å vente på ordre, og var lynkjapt ute og hentet inn rypa til stormende jubel fra sin fører. Nr tre også en glad lystapportør stormet ut og grep rypa, tok seg en god æresrunde før han ble innkalt og både rype og hund ble "fanget i grepa tak" av sin lykkelige fører.

 

 

 

Patron "leverer" rypa Foto Arthur Aune

Godt oppmøte Foto Arne Ottem

Når apportøvelsen var over var det en liten rakker på 12 uker som fikk prøve seg, og vi er ikke i tvil om at P Patron Av Vor Point til Ove Bunde og Geir Arne Johansen vil være klar til apportbeviset i god tid før neste TFK Grillfest.

 

 

TFK gratulerer ekvipasjene som klarte apportbeviset:

P Pellarskogens Kon fører Ole Ingebrigtsen
P Jimsrypas Prince fører Fredrik Fredriksen
IS Red Carlics Tyr fører Tone Kanestrøm 

Takk til Arthur Aune som sporty stillte opp og bedømte apporten, og til Arthur Aune og Arne Ottem som sendte oss bilder fra Grillfesten.

TFK retter en stor takk til aktivitetsutvalget som igjen har arrangert en vellyket grillfest og vi ønsker alle våre medlemmer en riktig god sommer.