Kennel Ramfløydalen`s har paret sin Elitehund Ln's Pointmann Lady med
N SE UCH Karacanis Noah. Det forventes robuste hunder med meget godt gemytt, topp jaktlyst og eksteriør, gode poter og pels.
Begge hundene er HD og sykdoms frie.

Kennel Ramfløydalen`s har oppdrettet Norgesmestere Høyfjell, Arctic-cup vinner, norske og svenske jakt og utstilling championer.
 Kennelen har bidratt til å fremme mange av de Norske pointerne, med det som kalles “Tromsøblodet”. Kennelen har videre mottatt Agnes Delphin's Oppdretterpris.

Parring er fullført i uke 6. 2018. Valper forventes å være leveringsklare i uke 23, i begynnelsen av juni måned. Dette er en perfekt tid på året for å motta din nye jakthund. Valper ønskes primært solgt til jegere og jaktprøvefolk.

Valpene selges ferdig registrert, vaksinert og id-chippet. Standard kjøpekontrakt fra NPK. Det legges opp til oppfølging av valpekjøperne, med blant annet valpesamling og felles kostnadsfrie trenings/jakt samlinger de 2 første sesongene, så yngre uerfarne/ kjøpere er også hjertelig velkomne til å ta kontakt.

Kort beskrivelse av hundene:

Kontakt

Oppdretter oppfordrer alle til å ta kontakt på telefon eller mail for utfyllende informasjon om parringen, og interessen for valper.

Kennel Ramfløydalen`s kan kontaktes på:
Svein A. Andresen
Telefon: +47 97698226
Mail: