Oppsummering TFK Tromsø prøven 03-04.03.12 TS/OI 05.03.12

                                              

TKF sin vinterprøve 2012 er historie.  Flott vær, godt føre og mye fugl gjorde prøven til en kjempeopplevelse for oss som arrangører og forhåpentligvis for alle deltakerne.
 
På lørdag var det 107 ekvipasjer som startet ut i terrenget og på søndag 84.  Totalt var det 53 premieringer, fordelt med 34 på lørdag og 19 på søndag.
 
Vi takker alle som har bidratt til et flott arrangement, deltakere, dommerne, grunneierne, sponsorene: Andresen Vaabenforretning AS, Jobb og Fritid AS, kennel Skipsfjordhønas og samarbeidet med Scandic Hotell.
 
Mvh Jaktprøveutvalget TFK

PS! Trykk "Les Mer" for å se en "filmsnutt" og tilbakemeldinger fra deltakere!

"Pål Jacobsen har gitt oss tilgang til en "film/bildesnutt" fra UK/AK partiet i Soltinddalen på lørdag, den kan sees HER "

"Flott oppdatering på TFK’s prøve i helga! Jeg har lagt ut premieringene i NPK Databasen etter hvert som de har kommet opp på hjemmesiden dåkkers"

Inger-Lill

"Jeg vil gjerne gi tilbakemelding på opplevelsen av en meget positiv prøve, både i rollen som dommer i VK, og siste dag som deltager i UK.  Meget godt vær (sol) og mye ryper i de ulike partiene. Jeg setter stor pris på måten jeg er blitt mottatt på, og service fra prøveledelsen gjennom på hele prøven. Rammen med overnatting på Scandic Hotell v/ flyplassen var også med på å gjøre det ekstra trivelig. Takk for en trivelig og profesjonell gjennomført jaktprøve"

Øystein Nilsen

"Hej,tack för ett mycket väl genomfört jaktprov, med fantastisk Riptillgång. Det var kul att se en klubb med så stor samhörighet och positiva inställning"
 
Bästa hälsningar
Carl-Erik

"Den fineste dagen jeg har opplevd på prøve, har heller aldri opplevd så mange ryper på en jaktprøve!"

Torfinn Hammari

"Takker dere alle for vel utført prøve, tilbakemeldingene er i overkant positive fra dommere, deltakere og hjemmesittere. Dere har alle gjort en kjempejobb for TFK og markert klubben på en utmerket måte"

Mvh styret TFK!